home » 2016 » 05 » Åsa Romson petas, vad tycker Gustav?

Åsa Romson petas, vad tycker Gustav?

Posted:
2016-05-09
Tags:
miljöpartiet politik

En del av regeringens politik är bra, en del är dåligt. Men något som gör mig irriterad är hur ofta politiker helt sonika vägrar svara på frågor. Vad som komma skulle fick vi ett smakprov på inför valet 2014 när Gustav Fridolin på frågan om han skjutit något djur svarar "Det tänker jag inte svara på". Vad är det för stil liksom?

Jag undrar hur flata och intetsägande svar vi kommer få höra från Fridolin och resten av gänget när han får frågor om Åsa Romsons petning? Här är några frågor journalisterna skulle kunna ställa till honom:

Om jag hade varit Gustav hade jag svarat såhär:

Några raka svar av Fridolin kan jag dock garantera att vi inte kommer få. Sludder sladder är vad som kommer bjudas på.